lavaş ve tortilla pişirme fırını

Lavas üretim hattı küçük işletmeler için Ürün ile ilgili detaylı bilgi Lavaş üretim hattı; hamur yoğurma kazanı , kestart , hamur yuvarlama , dinlendirme , baston makinası ,açma , fırın soğutma bandı Üretilecek olan lavaşlar, istenilen incelikte ve istenilen ebatlarda olabilir.

More

matador ekmek fırını

EF - ÇOK KATLI EKMEK PİŞİRME FIRINI

Geleneksel fırın ekmeğine eşdeğer damak tadında ekmek pişirmeye olanak sağlayan özel refrakter taş taban plakaları.
Kolay açılabilir paslanmaz çelik kapaklar.
Paslanmaz çelik ön kaplama sacları ve buhar atma davlumbazı.
Motorin, Fuel-Oil, doğalgaz  LPG yakıt fındık kabuğu pirina odun yakma seçenekleri.
Ayarlanabilir fırın sıcaklığı, buhar verme ve pişirme süresi.
Olası aşırı sıcaklık yükselmesini önleyen baca gazı termostatı.
Tüm kuvvet ve kumanda cihazlarının içinde bulunduğu ve fırın sağ tarafına yerleştirilmiş kolay sökülebilir kontrol panosu





    TEKNİK ÖZELLİKLER
    MODEL
    EF-50
    EF-100
    EF-180
    Kat sayısı
    5
    4
    4
    pişirme alanı
             m2
    5
    10
    18
    kapasite(adet/saat)
    240
    480
    1008
    ısıl güç(kcal/saat)
    30.600
    66.000
    92.000
    pişirme kabini eni(mm)
    1200
    1200
    1800
    pişirme kabini uzunluk(mm)
    885
    2070
    2470
    pişirme kabini yükseklik(mm)
    203-178
    224-199
    224-199
    en(mm)
    1880
    1880
    2485
    derinlik (mm)
    1850
    3290
    3685
    yükseklik(mm)
    2245
    2195
    2195
    Üretim kapasitesi, 250 gr. ekmek ağırlığı ve 18 dakika pişirme süresi dikkate alınarak verilmiştir.