Ana içeriğe atla

döner tablolu ekmek firini




yanma odasında üretilen ısı, klasik sisdtemlere göre çok daha fazla emilerek pişme kabinine aktarılmaktadır, Bu daha fazla düşük enerji tüketimi ile birlikte kalite ve homojen pişmeyi sağlamaktadır.Buhar üretme sisteminde yapılan yenilik ile de bol miktarda buhar düşey plakalarda elde edilerek her tava için gerekli nem fazlaca sağlamaktadır.döner fırınların brülörleri yan tarafta olduğundan dar uzun hacimdeki pastane ve fırınlara kolayca monte edilebilir. Yanma hücresi (cehennemlik) 1000 santigrat dereceden daha fazla ısıya dayanıklı özel alaşımlı paslanmaz çelikten yapılmıştır. Ön paneller tamamen paslanmaz sacdan imal edilmiş olup, pas ve kararma olmaz. . Döner fırınlarımız mazotlu, doğalgazlı ve elektirikli olarak üretilmektedir.


Kod Kapasite (Ekmek Adedi / 8 Saat Tepsi Ebadı  Ölçüler (mm) Elektrik Gücü Isıl Güç (Kcal/saat) Pişirme Sıcaklığı (°C) Fırın Ağırlı (kg) Enerji  Fiyat (TL)

DF.01

2350
13 tava
600x800

1450x1750
x1970

2.6

32.000

280-300

835
katı yakıt
Motorin. Fuel-Oil. LPG. Doğalgaz. Elektrik



35000

DF..02

3200
15 tava
590x800x
600x800

1450x1750
x1970

2.6

50.000

280-300

1300
katı yakıt
Motorin. Fuel-Oil. LPG. Doğalgaz. Elektrik



40000

DF.03

5000
16-18 tava
750x1040x
800x1000

1800x2100
x2250

3.8

85.000

300-320

2250
katı yakıt
Motorin. Fuel-Oil. LPG. Doğalgaz. Elektrik



42000


Döner arabalı fırın, ekmek fırını, ekmek fabrikası, unlu mamüller, taş tabanlı fırın. Taş tabanlı ekmek fırını, taş ekmeği, normal ekmek, mazotlu fırın, gazlı fırın, doğalgazlı fırın, köy ekmeği, fırını, Konya etliekmek fırını, ekmek fırını,tandır ekmeği fırını, gevrek fırını, börek fırını, poaça fırını, endüstriyel fırın, fırın önü çalışma tezgahı, fırıncı, katlıpastacı, unlu mamüller fırını, unlu mamüller pişirici, pastane fırını, poaça fırını, simit fırını, simit dünyası, çıtır simit, fırın, pizza çeşitleri, lahmacun fırını, lavaş fırını, pizza hamuru, endüstriyel fırın, pizzafırını

Bu blogdaki popüler yayınlar

2.el ekmek fırını ve ekipmanları

16 tavalı katı yaıt sistemli 2.el dönerli ekmek fırını tava ölçüsü 75 x 104 cm EKMEK VE UNLU MAMÜL FIRINLARI, FIRIN EKİPMAN MAKİNALARI  bakım onarımı En uygun fiyatlar ile... MATADOR ÇOK KATLI FIRIN, BORU ISITMALI KATLI FIRIN, DÖNER ARABALI FIRIN TAŞ TABANLI (GAZLI ELEKTRİKLİ) KATLI FIRINLAR PASTA BÖREK FIRINLARI KONVEKSİYONLU FIRIN KONVEKSİYONEL FIRINLAR DÖNER ARABALI KÜÇÜK TİP FIRIN EKMEK ARABALARI HAMUR KESME TARTMA (Kestart) MAKİNELERİ, UN ELEKLERİ  un eleme makineleri, HAMUR  KAZANLARI, MİKSER (Hamur mikserleri) PLANET MİKSERLER, HAMUR YUVARLAMA (Konik çevirme) MAKİNELERİ, HAMURA ŞEKİL VERME (Baston) MAKİNELERİ, HAMUR ARA DİNLENDİRME MAKİNELERİ, EKMEK DİLİMLEME MAKİNELERİ, 2. el fırınlarımız ve hamur makinalarımız revizyonlu 1 yıl garantili.

matador ekmek fırını

EF - ÇOK KATLI EKMEK PİŞİRME FIRINI Geleneksel fırın ekmeğine eşdeğer damak tadında ekmek pişirmeye olanak sağlayan özel refrakter taş taban plakaları. Kolay açılabilir paslanmaz çelik kapaklar. Paslanmaz çelik ön kaplama sacları ve buhar atma davlumbazı. Motorin, Fuel-Oil, doğalgaz  LPG yakıt fındık kabuğu pirina odun yakma seçenekleri. Ayarlanabilir fırın sıcaklığı, buhar verme ve pişirme süresi. Olası aşırı sıcaklık yükselmesini önleyen baca gazı termostatı. Tüm kuvvet ve kumanda cihazlarının içinde bulunduğu ve fırın sağ tarafına yerleştirilmiş kolay sökülebilir kontrol panosu TEKNİK ÖZELLİKLER MODEL EF-50 EF-100 EF-180 Kat sayısı 5 4 4 pişirme alanı          m2 5 10 18 kapasite(adet/saat)

180 lik özköseoğlu matador fırın

satılık 2. el 180 lik özköseoğlu matador fırın Geleneksel fırın ekmeğine eşdeğer damak tadında ekmek pişirmeye olanak sağlayan özel refrakter taş taban plakaları. Pişirme başlangıcında verilen buharın pişirme hücresi içinde düzgün dağılımını sağlayan buhar verme ve atma sistemi. Kolay açılabilir paslanmaz çelik kapaklar. Motorin, Fuel-Oil, doğalgaz ve LPG fındık kabuğu pirina  odun yakıt seçenekleri. Ayarlanabilir fırın sıcaklığı, buhar verme ve pişirme süresi.